Hirdetés

Destiny 2 - rövid videó mutatja be az újjászületett Holdat

|

A Shadowkeep kiegészítőben visszatérünk a Holdra, melynek bejárható területe nagyobb és izgalmasabb, mint amilyen az első részben volt.

Hirdetés

A Bungie bemutatott egy apró ízelítőt a GuardianConon a Destiny 2: Shadowkeeppel bekerülő Holdról. A Destiny első részének játékosai ismerős terepen járnak majd, de csak részben: a pálya közel kétszeresére nőtt és sokkal izgalmasabbá vált. Legalábbis a Bungie szerint.

Hirdetés

Egy darabig még nem fogjuk megtudni, hogy valójában is így van-e, de az tuti, hogy jól néz ki az új Hold, ahogy azt ti is láthatjátok a lenti kis teaser videóban.

A Destiny 2: Shadowkeep szeptember 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A kiegészítő standalone, azaz nem lesz szükség a többi kiegészítő végigszenvedésére ahhoz, hogy a Shadowkeep tartalmait élvezhessük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)