Hirdetés

Destiny 2 - ilyen lesz a Nessus, az egyik új bolygó

|

A Destiny 2-ben számos olyan helyszínt meglátogathatunk, ahol még nem jártunk. A Nessus fontos szerepet játszik, főleg a játék elején.

Hirdetés

Elstartolt a Destiny 2 bétája, a PS4-es előrendelők már játszhatnak a játékkal. Az Xbox One-osoknak pár órát még várniuk kell, majd a hét végefelé lassan mindenki számára megnyílnak a kapuk - kivéve a PC-seknek, ők csak augusztusban léphetnek be. 

Hirdetés

Akár játszotok már, akár vártok még, egy percet valahogy szakítsatok arra, hogy megnézzétek, milyen a Nessus. Az amerikai IGN által kiadott rövid trailerben megnézhetjük a színes bolygót, ami egy kicsit az első játék Vénuszára hajaz. Találunk rajta sztoriküldetéseket, kalandokat (avagy mellékküldetéseket), strike-ot, mindent, amit egy jófajta Destiny-s bolygón.

A béta során egyébként az Endless Vale többjátékos pálya és az Inverted Spire strike is kipróbálhatók, mindkettőnek a Nessus ad otthont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)