Hirdetés

Destiny 2 - ennyi mindent csinálhatunk majd a nyitott területeken

|

A Destiny 2 legújabb játékmenet videójában megnézhetjük, milyen kalandokra akadhatunk a nyílt területek felfedezése közben.

Hirdetés

A meghosszabbított nyílt bétában kipróbálhatjuk a Destiny 2 egy fokkal koncentráltabb tartalmait, de természetesen az első részhez hasonlóan ezúttal is várnak ránk szabadabban bejárható területek. Egy friss videóban ebből is adnak egy kis ízelítőt a játék készítői.

Hirdetés

Az amerikai IGN szerkesztőjével Rob Engeln, a játék programozási vezetője beszélgetett arról, mi minden vár ránk két zártabb szerkezetű pálya között. Eközben a háttérben a Nessus nevű területet láthatjuk és azt, milyen kalandok várnak ránk, ezeket hogyan találhatjuk meg, milyen jutalmak várnak ránk egy Adventure, Public Event, vagy Lost Sector végén. A kommentárból kiderül, hogy a Destiny 2 készítői a nyílt világban is igyekeznek a hosszukat tekintve is változatos feladatokat adni, így lesznek néhány perces és hosszabb küldetéstípusok is.

Ti mely típusú tartalmakat várjátok igazán a játék kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)