Hirdetés

Destiny 2: New Light - ezt tartalmazza majd az ingyenes változat

|

Jövő héten megérkezik a fizetős Shadowkeep, valamint ingyenessé válik a Destiny 2 egy szelete is.

Hirdetés

Nemsokára újra felvirágozhat a Destiny 2, hiszen érkezik a Shadowkeep, a játék negyedik nagy kiegészítője, ami rengeteg új raidet, sztorit, területet és egyéb jóságokat hoz el a játék rajongóinak. Azoknak sem kell búslakodniuk, akik még csak most ismerkednek a játékkal, hiszen a New Light eleve is rengeteg tartalmat kínál.

Hirdetés

A Year 1 összes tartalma benne lesz a New Lightban, beleértve a Red War, a Curse of Osiris, és Warmind kampányokat, és nyilván a Leviathan raidet is. Ezen felül lehetőségünk lesz részt venni az Iron Banner, a The Dawning és a Solstice of Heroes eventeken is, vagy begyűjtni az ezekhez kapcsolódó tárgyakat, Exoticokat. Az összes tartalomról a Bungie egy király infografikát dobott össze, ha részletesen is kíváncsiak vagytok, hogy mik lesznek az ingyenes jóságok, akkor vessetek rá egy pillantást:

A Shadowkeep és a New Light október 1-től lesz elérhető, ha valaki újonnan szeretné megtapasztalni a Destiny 2 élményt, akkor ez most egy jó alkalom lehet rá, hiszen rengeteg, korábban fizetős tartalmat talál meg ingyen. A Shadowkeep kiegészítőt nagyjából 11 ezer forintos áron szerezhetitek be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)