Hirdetés

Destiny 2 - hibás volt a legutóbbi fejtörő

|

Nincs rosszabb annál, mint amikor nem sikerül megtalálni a kirakós egyik darabját, és nem is tudjuk, hogy hiányzik valami.

Hirdetés

A Destiny 2 játékosai végre megoldották a szükségtelenül nehéz Niobe Labs fejtörőt, és ez azért tartott idáig, mert a Bungie kifelejtett egy nyomot a feladatból.

Hirdetés

Múlt héten a csapat megnyitotta a Bergusia Forge kapuit, miután a játékosok a bekerülését követő 24 órában nem voltak képesek megoldani a hozzá tartozó feladványt. Ennek köszönhetően az Annual Pass-szal járó tartalom elérhetővé vált, de maga a puzzle megoldatlan maradt - egészen tegnapelőttig.

Miután a Destiny /r/RaidSecrets napokig szenvedett a feladvánnyal, a Bungie közbelépett. A srácok - miután bejelentették elválásukat az Activisiontől -elismerték,, hogy egy hiba miatt egy fontos nyom kimaradt a kirakóból.

Az utolsó sornyi bepatchelt bekerült szöveggel együtt már semmi nem állt a kincskeresők nyomába, és tegnapelőtt reggel a streamer, Gladd és csapata megoldották a Niobe Labs titkát.

A jutalmuk egyébként egy exotic ghost shell volt és egy legendary emblem, a sokkal fontosabb sikerélmény mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)