Hirdetés

Nagyon sokkal javítja a Destiny 2 teljesítményét az új Nvidia driver

|

Több mint 50 százalékos teljesítménynövekedést ígér a 388.31-es Nvidia Game Ready Driver, ami egyébként a Battlefront 2-t is jobbá teszi.

Hirdetés

Egyáltalán nem startolt rosszul PC-n a Destiny 2, a teljesítményre kevesen panaszkodtak. Ez elsősorban a fejlesztőcsapat érdeme, de az Nvidiának is szerepe volt benne. 

Hirdetés

A 388.31-es driver még jobbá teszi mind az Activision játékát, mind a Battlefront 2-t és az Injustice 2-t. A változás elsősorban a Destiny 2-ben érzékelhető: 1440p-s felbontás mellett egy GTX 1060 (6GB-os) kártyán 45,4 helyett 62,4 fps lesz az átlag, egy 1080 Ti esetében pedig 91,2 helyett 132,4-re szökik fel a másodpercenként megjelenített képkockák száma. 

További teszteredményeket ezen az oldalon találhattok. A driverfrissítés a GeForce Experience alkalmazásból vagy az Nvidia honlapjáról tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)