Hirdetés

Destiny 2 - ma estétől elérhető a konzolos nyílt béta

|

Az early access már pár napja elérhető volt, de most már szinte bárki kipróbálhatja a Destiny 2-t.

Hirdetés

A Destiny 2 nyílt bétája a mai napon indul Xbox One-on és PlayStation 4-en, sajnos a PC-sek ebből a buliból kimaradnak, nekik még várniuk kell.

Hirdetés

A konzolosok így kipróbálhatják a kampány első küldetését, a Homecomingot, valamint néhány extra, a fő történethez kapcsolódó jelenetet is megnézhetnek. Természetesen a multiplayert is lehet tolni, az Endless Vale pályán játszhatjuk a Coundown játékmódot.

Kooperatív strike-ra is van mód, az Inverted Spire pályán lehet három fős csapatokban nyomulni. Annak se kell csüggedni, aki nem tud plusz két főt szerezni ehhez, mert a matchmakingen keresztül a rendszer összerak nekünk egy csapatot.

Július 23-án nyílik meg a The Farm nevű közösségi helyszín is, ahol barátokat szerezhetünk, vagy csak bohóckodhatunk a helyi csirkékkel.

A konzolos nyílt béta helyi idő szerint ma este 7 órától lesz elérhető, PC-re pedig a legutóbbi infó szerint csak augusztusban számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)