Hirdetés

Destiny 2 - nézd meg közelebbről a játék páncéljait

|

A Bungie a második rész esetében is megtartja jó szokását, és igyekszik segíteni a rajongóknak és a cosplayereknek.

Hirdetés

A Destiny-ben rengeteg menő ruhadarabot és páncélt összegyűjthettünk, és a fejlesztők már akkor is készítettek egy külön szekciót, ahol rálátásunk nyílt a szettek legapróbb elemeire is. Nemrég a Destiny 2 művészi aloldala is elindult, ami ugyan még elég hiányos, de a játék megjelenésével biztosan bővülni fog.

Hirdetés

Itt érhető el az az oldal, ahova a Bungie majd szép lassan feltöltögeti a Destiny 2-ben található ruhákat, amiket majdnem minden szögből megnézhetünk. Azon kívül, hogy a rajongók gyönyörködhetnek a gondosan megtervezett páncéldarabokban, óriási segítség lehet ez a különféle művészeknek és cosplayereknek. Na meg azoknak is, akik galaktikus háborúra készülnek a rosszfiúk ellen.

Egyelőre csak a Titan, Hunter és Warlock kasztok Parade szettjei kerültek be, amiket alább ti is megnézhettek nagy felbontásban.

Ti mit látnátok még szívesen a Destiny 2 művészi galériájában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)