Hirdetés

Destiny 2 - már a PC-sek is tölthetik

|

Aki a megjelenés napján azonnal szeretne játszani a Destiny 2-vel PC-n, azoknak van egy jó hírünk: már megtalálhatjátok a programot a Battle.net rendszerében.

Hirdetés

Miközben a Destiny 2 konzolos változataiban egyre több játékos jut el a legmagasabb szintig, addig a PC-sek még csak pár nap múlva vethetik bele magukat a Bungie lövöldéjébe, noha a széria történelmében most először, hiszen az első rész nem készült el erre a platformra. Éppen ezért már egy trailert is láthattunk róla, hogy miért lesz olyan jó PC-n játszani, sőt a gépigény tekintetében sem kell találgatásba bocsátkoznunk. 

Hirdetés

Az Activision és a Bungie most bejelentették, hogy már előtölthető a Destiny 2 PC-s verziója a Blizzardhoz tartozó Battle.neten keresztül, amelynek - internetsebességtől függetlenül - érdemes minél előbb nekiállni annak, aki már a megjelenés napján játszani szeretne, ugyanis a rendszer körülbelül 36 GB adatot szippant le, ugyanakkor érdemes 70 gigabájtnyi szabad helyet hagyni neki a merevlemezen. 

A Destiny 2 PlayStation 4-en és Xbox One-on már játszható, PC-n október 24. lesz a nagy nap. Ki az, aki Kacin és rajtam kívül még a PC-s kiadásra vár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)