Hirdetés

Destiny 2 PC - ha jól válaszolsz egy kérdésre, ingyen a tiéd lehet

|

A Magnew jóvoltából most egy helyes válaszadó megszerezheti a szezon egyik legtartalmasabb játékának PC-s változatát.

Hirdetés

Pár cikkben, hétvégi játékajánlóban már olvashatáttok nálunk, hogy mennyire ráfüggtünk a Destiny 2-re az elmúlt több mint egy hónapban. A hajnalig tartó menetek után mindig elhatározzuk, hogy másnap szünetet tartunk, de ez addig tart ki, amíg valaki a közös chatben nem kezdi el toborozni maga mellé a társakat. Mégis jobb, mintha minden nap innánk. 

Hirdetés

Október 24-étől a PC-sek is megnézhetik, mire ez a nagy felhajtás, és a GameStar klánhoz csatlakozva Kacival együtt küzdhetnek a heti jutalmakért. (Érdemes már most belépni, a konzolos hamar betelt, ezért hoztunk létre külön egyet a PC-seknek). Egy szerencsés olvasónk viszont a játék hazai forgalmazójának, a Magnew-nak köszönhetően kap egy példányt. A feladat mindössze annyi, hogy egy "Destiny 2 PC" tárgyú levélben, a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre írjátok meg a helyes választ az alábbi kérdésre:

Hogy hívják a Red Legion vezérét, a játék sztorijának főellenségét?

a) Zavala

b) Cayde-6

c) Dominus Ghaul

A játék október 22-én, vasárnap éjfélkor ér véget. A nyertessel ezt követően a Magnew a játék átvételének módját és idejét illetően felveszi a kapcsolatot e-mailben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)