Hirdetés

Itt a Destiny 2 gépigény és a PC-s béta időpontja

|

Végre megtudtuk, hogy a PC-sek mikor ugorhatnak neki a bétának, ráadásul a Destiny 2 géigény is kiderült.

Hirdetés

A konzolos játékosok már tehettek egy kört a Destiny 2-vel, most pedig a PC-seken van a sor, hogy az első rész kihagyása után végre először kóstolhassanak bele a Bungie izgalmas sci-fi világába.

A fejlesztőcsapat most bejelentette a PC-s teszt időpontját, ami igazából meglepően közel van, hiszen az előrendelők már augusztus 28-án beleugorhatnak a játékban. A többiek már másnap csatlakozhatnak, a teljes bétateszt pedig augusztus 31-ig fog tartani, de ha az előző szezon példájából indulunk ki, akkor esélyes, hogy egy pár napot nyújtanak rajta.

A Bungie azt is elárulta, hogy a béta előtt is fognak pár érdekességgel szolgálni a PC-seknek, többek közt arra is fény derül, hogy hogyan hozhatjátok ki a maximumot a PC-tekből. Kezdésnek meg is adták, hogy mik a hardveres követelményei, szóval érdemes rögtön egy gyors ellenőrzést tartani:

Destiny 2 minimum gépigény:

CPU: Intel Core i3-3250 vagy AMD FX-4350
GPU: Nvidia GeForce GTX 660 2GB vagy Radeon HD 7850 2GB
RAM: 6GB

Destiny 2 ajánlott gépigény:

CPU: Intel Core i5-2400 vagy AMD Ryzen R5 1600X
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 AMD vagy Radeon R9 390
RAM: 8GB

Mit gondoltok, ez alapján bírni fogja a vasatok a Destiny 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)