Hirdetés

Destiny 2 - lehet, hogy PC-re később jelenik meg

|

Luke Smith, a játék rendezője annyit ígért, hogy reményei szerint az elkövetkezendő hetekben belövik a pontos dátumot.

Hirdetés

A Destiny 2 hivatalos megjelenési dátuma ugyebár 2017. szeptember 8., de tegnap kiderült, hogy ez csupán a konzolos verziókra vonatkozik.

A játék PC-s kiadása (ami kizárólag a Battle.neten lesz elérhető) esetében ezt a napot egyelőre nem jelentették be. Luke Smith, a Destiny 2 rendezője hangsúlyozta, a Bungie arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségben szállítsa le a PC-s változatot, egyelőre azonban nem tudnak konkrét megjelenési dátummal szolgálni. Smith hozzátette, hogy annyi időt szeretnének rászánnak a fejlesztésre, amennyi csak szükséges, nem akarnak elkapkodni semmit.

Természetesen a tervezett bétából sem maradnak ki a PC-sek, ez a lehetőség platformtól függetlenül mindenki számára nyitva áll majd, aki előrendeli a játékot. 

Nagyon reméljük, hogy azért komoly csúszásra nem kell majd számítani a PC-s kiadás esetében sem, mindenesetre addig is mutatunk vigasztalásképpen pár gyönyörű 4K-s képet, ugyanis a Destiny 2 ilyen látványra lesz képes számítógépen. Ezért pedig talán megéri várni egy picivel többet. 

Ti milyen platformra tervezitek beszerezni a Destiny 2-t? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)