Hirdetés

Destiny 2 PC - ezek a jelenleg ismert problémák

|

Ahogy az várható volt, nem megy minden simán a Destiny 2 PC-s rajtja során, de a Bungie dolgozik a javításokon.

Hirdetés

Tegnap este 7-től már a PC-sek is belevághatnak a Destiny 2 kalandjaiba. A szerverek bírják a terhelést, de a játék nehezen barátkozik például az AMD Phenom II procikkal.

Hirdetés

Akinek az van a gépében, a karakterkreálás után nem tud továbbmenni, összeomlik a játék. A Bungie szerint azok a processzorok, amik nem támogatják az SSSE3-at, nme kompatibilisek a játékkal.

Emellett aki laptopon akar játszani, az lehet, hogy ezt teljes képernyős módban nem teheti meg, aki nem a megjelenítője maximális felbontását választja, SLI, HDR bekapcsolása, vagy a V-Sync kikapcsolása esetén problémákat tapasztalhat, a Crossfire-t használóknál a játék alt-tabozásnál összeomolhat. A Saxophone hiba azt jelzi, ha valaki nem a Bungie.net-en keresztül szeretné indítani a Destiny 2-t, hanem a játék saját .exe fájljával, a Trumpet akkor lép fel, ha a kliensben nem a megfelelő régió van megadva, a Buffalo pedig akkor látható, ha a felhasználó egy másik gépen is be van jelentkezve. Akit a rendszer inaktivitás miatt kiléptetett, és nem tud visszalépni, az zárja be a játékot és indítsa újra. A Windows 10 Game Bar nem működik teljes képernyős módban, csak ablakosban. 

Dolgoznak még azon is, hogy a billentyűzet numpadjét is lehessen használni, valamint hogy kontroller használata esetén ne egérrel kelljen kilépni. 

A fejlesztőcsapat azt javasolja, aki bármilyen problémát észlel, az a Bungie.net kliensben futtassa le a Scan and Repairt, illetve telepítse a legfrissebb drivereket. Az is megoldás lehet, ha a felhasználói könyvtár \Appdata\Roaming\Bungie\DestinyPC\prefs\ mappájából kitörlitek a CVARS.xml fájlt. A javítások állásáról, valamint az ismert hibákról itt értesülhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)