Hirdetés

Destiny 2 - a tartalom és a PC-s verzió kapcsán is fogadkozik az Activision

|

Pénzügyi jelentésük ismertetése után a Destiny 2-ről is kikérdezték az Acitvisiont, akik igyekeznek megnyugtatni mindenkit, aki kételkedik a Destiny 2-ben.

Hirdetés

Az Activision az idei év egyik fontosabb játékaként beszélt nemrég ismertetett pénzügyi jelentésében a Destiny 2-ről, de a siker az egyelőre biztató előrendelői számok ellenére sem garantált. Így a beszámoló után feltett kérdések között is szóba került a Bungie új játéka

Hirdetés

A vezérigazgató, Eric Hirschberg felidézte, hogy rendkívül kitartóak voltak az első rész rajongói, ebben a tekintetben pedig még jobban szeretnének teljesíteni a Destiny 2 esetében.

"Rendkívül magabiztosak vagyunk azzal kapcsolatban hogy a megjelenés után egyenletesen és folyamatosan megjelenő tartalmakkal meg tudunk majd felelni a rajongók igényeinek és így fenntarthatjuk az elköteleződésüket"

- mondta.

Az ügyvezető hozzátette, hogy a rajt utáni újdonságokat nem egyedül készíti majd a Bungie, hanem más, az Activisionhöz tartozó AAA stúdiók is beszállnak majd, hogy az első résznél gyakrabban érkezzenek az új tartalmak. De Hirschberg kitért arra is, hogy ezúttal már nem csak konzolon játszhatunk majd.

"Elkötelezettek vagyunk, hogy jelentőségteljes feature-ökkel álljunk elő, amik kifejezetten a PC-s közönségnek szólnak."

- érintette az új platformot, amiről a hamarosan érkező játékmenet-bemutatóból talán többet megtudhatunk majd.

Mit gondoltok, tényleg akkorát szól majd a folytatás, mint ahogy azt a kiadó tervezi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)