Hirdetés

Na, ezért volt nehéz tegnap belépni a Destiny 2-be PC-n

|

Free-to-play lett a Destiny 2, valamint megjelent a Shadowkeep kiegészítő, és ez elég volt ahhoz, hogy az egekbe repítse a játékosszámot.

Hirdetés

Nagyon izgalmas időszak következik most, ugyanis miután a Bungie leszakadt az Activision testéről, egymaga próbálja életben tartani, bővíteni a Destiny 2-t. A szakítás következménye volt, hogy a játék a Battle.netről a Steamre költözött, és így azt is láthatjuk, hogy mennyien játsszák egyidőben.

Hirdetés

A Steam statisztikás oldalán jól észrevehető, hogy jelenleg is több mint 220 ezren pörgetik a játékot, amivel a CS:GO, a Dota 2 és a PUBG után a negyedik legnépszerűbb cím épp, és több mint kétszer annyian játszanak vele, mint az utána következő Tom Clancy's Rainbow Six: Siege-dzsel. Valószínűleg a hétvégén még többen tudnak majd időt szakítani rá, érdeklődve várjuk, hogy mi lesz a csúcs, és meddig sikerül azt tartani. Egyébként ennél jobban még nem nyitott játék idén a Steamen, de nem is volt sok free-to-play újdonság, plusz ugye bekavart egy kicsit az Epic Games Store is.

A Destiny 2 free-to-play változata, a New Light (mely az alapjáték és az első év minden tartalmát magába foglalja, meg még egy kicsit többet is) PS4-re és Xbox One-ra is elérhető, de a konzolos változatok kapcsán nincsenek számaink. Nem nehéz elhinni, hogy hasonlóan magasak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)