Hirdetés

Destiny 2 - ennyiben különbözik majd a PC-s és a PS4-es változat látványa

|

Ha valaki bizonytalan a Destiny 2 PC-s portjával kapcsolatban, az ezúttal is számíthat a Digital Foundry tesztelőire, akik alaposan megvizsgálták, hogy mit tud a játék a platformon.

Hirdetés

A jelenlegi generációs konzolokon már szeptember hatodika óta zajlik a móka a Destiny 2-ben, a PC-sek viszont csak két napja kapcsolódhattak be a szórakozásba és bár nem volt teljesen zökkenőmentes a rajt, de legalább a szerverek bírták a gyűrődést. A Bungie már dolgozik a hibák javításán, azonban van itt egy másik vélemény is a játékról. 

Hirdetés

A Digital Foundry kapta a kezei közé a Vicarious Visions által szállított PC-s változatot, hogy pixelekre szedve azt képet kapjanak róla, hogyan sikerült a port, valamint összehasonlították a PlayStation 4-es verzióval is, hiszen az elmaradhatatlan. A srácok arra a megállapításra jutottak, hogy a külsős csapat nagyszerű munkát végzett a portolással, így többek között a framerate, az árnyékok minősége, a környezet részletessége és a textúrák miatt is jár nekik a vállon veregetés. De mondják el inkább ők bizonyítékokkal alátámasztva: 

Ti megvártátok a PC-s Destiny 2-t vagy már régóta nyüstölitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)