Hirdetés

Destiny 2 - mégsem ma jön a nehezített raid

|

A Bungie az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy inkább befoltoz egy hibát, mielőtt beengedi a játékosokat a prestige raidbe.

Hirdetés

A múlt héten derült fény egy exploitra, melynek kihasználásával sokkal könnyebbé válik a Leviathan főellensége, Calus legyőzése. Mivel a Bungie nem akarja, hogy az a csapat, amelyik először teljesíti a prestige raidet, ezt kihasználja, elhalasztotta a mai startot. 

Hirdetés

A kihívás 300 felettieknek szól, és lényegesen szívósabb ellenfelekkel kell  majd szembenéznünk az egyedi felszerelések megszerzése érdekében. Jelenlegi információk szerint fegyverek nem lesznek, csak három szett öltözék, kasztonként egy-egy. Ezek nem tolják birtokosaikat a jelenlegi maximális szint (305) fölé. 

A prestige raid az új terv alapján október 18-án este 7-kor indul, addig legalább több idő marad a felkészülésre. Remélhetőleg a többi, bosszantó, a továbbhaladást megakadályozó hibával is kezdenek valamit, mert a raid alap változata sem tökéletes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)