Hirdetés

Destiny 2 - nem lesz kész teljesen a PvP mód az indulásra

|

A játék Crucible része ugyan meglesz a startra, de a privát meccsek biztosan nem, és a rangsorolt mód helyett is valami mást kapunk majd.

Hirdetés

A Destiny 2-ben az előző részhez hasonlóan, a Crucible-ben PvP-zhetünk. A játékosok összebunyózhatnak majd, de az első résznél a Rise of Ironnal behozott privát meccs kreálási lehetőség nem lesz a része ennek. Legalábbis induláskor.

A Destiny 2 rendezője, Luke Smith nyilatkozta ezt az E3 alatt. Biztosított minket arról, hogy a jövőben bevezetik, és mivel elég határozottan megnyomta, hogy "az induláskor", valószínűleg nem kell sokat várnunk.

A rangsorolt meccsek tekintetében már furább a helyzet. A Bungie eredetileg azon az állásponton volt, hogy nem csinál semmilyen rangsorolásos rendszert, később azonban azt nyilatkozta, hogy valamivel készül, ami a kompetitív játékosokat is kielégíti majd.

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem lesznek szezonok, ranglétrák és a szokásos körítés, de kapunk majd valamilyen lehetőséget arra, hogy felvágjunk a képességeinkkel. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi is lesz ez.

A Destiny 2 megjelenése 2017. szeptember 6-án jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A PC-s változat október 24-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)