Hirdetés

Destiny 2 - frame rate problémákat hozott a legújabb patch

|

Ha tegnap óta úgy érzitek, hogy néha beesik az fps, akkor a hiba nem a ti gépetekben van.

Hirdetés

Tegnap éjjel raid közben tűnt fel, hogy néha bizony érezhetően beesik az fps. Na nem játszhatatlanul, de azért észrevehető volt a dolog, és nem is én voltam ezzel egyedül a csapatban. Mint kiderült, a probléma elég sok játékost érint valamilyen szinten.

Hirdetés

Tegnap élesítette a Bungie azt a frissítést, amivel a klántagok megjelenítésének problémáját és a teljesítmény folyamatos csökkentését szerették volna kiküszöbölni. Előbbi nem sikerült tökéletesen, mert nálunk még este is előfordult, hogy valakit nem írt ki rendesen, emellett pedig a javítócsomag hozott magával hibát is, ami a frame rate visszaesését okozza. A Bungie mérnökei nyomoznak az ügyben, és amint tudják, javítják a hibát. Remélhetőleg mihamarabb, hiszen a ma élesedő Trials of the Nine-ban minden segítségre szükségünk lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)