Hirdetés

Destiny 2 - nem csak a PSN zárta ki a PS4-es játékosokat

|

A rajt utáni nap elég nehézkesen indult a Destiny 2 PlayStation 4-es játékosainak, akik közül voltak, akik nem csak a túlterhelt hálózatok miatt nem tudták élvezni a Bungie lövöldéjét.

Hirdetés

Senki nem lepődött meg rajta, hogy a Destiny 2 megjelenése elképesztő tömegeket mozdított meg, ahogy arra is számítani lehetett, hogy lesznek olyan problémák, mint a PlayStation Network mai akadozása. De volt egy másik hiba is, ami miatt ma számos PlayStation 4-es játékosnak gondja akadt.

Hirdetés

Tömegesen jelentették a játékosok, hogy a játék egy olyan a hibaüzenettel dobta ki őket a játékból, ami szerint az online többjátékos módhoz való hozzáférésük megváltozott, vagy máshol jelentkeztek be a fiókjukkal. Erről persze szó sem volt, valószínűleg egyszerűen a Destiny 2 nem tudta problémamentesen egyeztetni a jogosultságokat a PlayStation rendszerével. A probléma okát ugyan nem ismertük meg a Bungie-tól, nagyjából kilenc órával azt követően, hogy először írtak Twitter-oldalukon a hiba kivizsgálásáról, már azt jelentették, hogy a probléma elhárult.

Ezzel együtt persze még sok hibát meg kell oldania a játék mögött álló csapatnak, a PlayStation 4 Prót használó játékosok közül például többen panaszkodnak rá, hogy gyakran összeomlik náluk a lövölde. Ezzel együtt egyáltalán nem beszélhetünk sikertelen rajtról, a játékosok többsége valószínűleg minimális fennakadásokkal élvezi a Destiny 2-t.

Nektek milyenek eddig az élményeitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)