Hirdetés

Destiny 2 - hat óra kellett a raid teljesítéséhez

|

Minden játékos jól járt azzal, hogy egy klán már most legyűrte a Destiny 2 eddigi legkeményebb kihívását.

Hirdetés

Az első Destinyben még tíz órára volt szüksége egy klánnak ahhoz, hogy elsőként kipucolják a játékba bekerülő raidet. A második rész esetében azonban már elegendő volt minderre csupán hat óra. 

Hirdetés

Tegnap élesedett a Destiny 2 Leviathan nevezetű raidje, ami a játék legdurvább PvE helyszíne. Mi még nem merészkedtünk le, de a The Legend Himself nevezetű klán tagjai egyből belevetették magukat az új raidbe. Hat óra kemény munkával elérték, hogy ők legyenek a világon az elsők, akik a végigverekedik magukat a kihívásokon. 

Bungie csapata is élőben figyelte a srácokat, az ováció nem maradhatott el természetesen az ő részükről sem.

Bár a lootjukból mi persze nem részesülünk, de győzelmük feloldott egy olyan jutalmat, amelynek minden játékos örülhet, ugyanis mostantól kezdve elérhető egy teljesen új Crucible pálya, Emperor's Respite néven. 

Ti próbáltátok már a Leviathan raidet? Ha esetleg társakra lenne szükségetek ehhez a feladathoz, vagy más küldetésekhez, akkor a GameStar Destiny 2 klánjában biztosan talátok lelkes pajtásokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)