Hirdetés

Destiny 2 - az első raidhez hasonlót még sosem láttunk

|

Luke Smith volt olyan kedves, és ellóbálta orrunk előtt a mézesmadzagot. Valami komolyan menőn dolgoznak a srácok.

Hirdetés

A Destiny 2 rendezője, Luke Smith emlegette a folytatás legelső raidjét, amit egyelőre csak Raid 5 néven emlegetnek a fejlesztők. A fejes szerint az volt a cél, hogy egy hihető környezetet építsenek fel. Valami olyasmit, amit még nem láthattunk a sorozatban.

"Amikor hozzáfogtunk a Raid 5 elkészítéséhez, akkor kitűztük, hogy ez egy olyan hely lesz, amiről elhinnéd, hogy létezik. Ez lett a célunk. Egy hely, amiről úgy gondolod, hogy létezhetne. Ehhez foghatót még sosem csináltunk. A csapat elképesztően tehetséges, egy élmény őket nézni munka közben."

A Destiny 1-ben 4 darab raid volt: Vault of Glass, Crota's End, Kings' Fall, és a Wrath of the Machine. Egyik sem érződött túlságosan valódinak, bár kétségtelen, hogy ettől még élveztük mindet. Ebből azonban látszik, hogy tényleg valami újjal jönnek elő, ha a realitáshoz akarnak közelíteni.

Luke egyébként éppen nagyon boldog, mert a legutóbb Destiny 2 buildet hazavihette játszani. Nem kicsit vagyunk irigyek.

A Destiny 2 megjelenése 2017. szeptember 6-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változat október 24-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)