Hirdetés

Destiny 2 - nem lesznek random bónuszok a fegyvereken és páncélokon

|

Így 3000 helyett 2000 óra is elég lesz, hogy kimaxold a karaktered.

Hirdetés

Semmit nem gyűlölök jobban, mint a random stat-elosztást az videojátékokban. Persze értem, hogy így egyetlen kattintással lehet változatássá tenni a lootot, ugyanakkor akinek a legjobb cuccokra fáj a foga, annak 0,0001% esélye van (ideális esetben), és simán lehet, hogy több hónapnyi farmolás után se lesz meg álmai tárgya. Persze a világon max két embernek van jobb az övénél, de akkor is.

A Destiny 2 esetében szerencsére a fejlesztők is belátták, hogy ez így nem pálya, úgyhogy elsősorban a PvP egyensúly érdekében úgy döntöttek, hogy ettől a megoldástól végérvényesen megszabadulnak. Ég és föld lehetett két ugyanolyan fegyver közt a különbség csak azért, mert az egyikre a legjobb, a másikra meg a leghaszontalanabb perkek kerültek. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az egyébként is nagyon nehezen beszerezhető fegyveredre valami használhatatlan statot dob a gép.

Szóval mindenki pontosan ugyanazokkal fog rohangálni? Nem egészen. Konkrétumokba még nem nagyon bocsátkoztak a fejlesztők, de Luke Smith kreatív rendező elárulta, hogy dolgoznak egy feature-ön, ami izgalmassá és változatossá teszi majd a fegyvereket. A jelek szerint különböző módosítókat pakolhatunk a stukkerekbe, amiktől egy kicsit máshogy viselkednek majd, így a játékstílusunkhoz igazíthatjuk őket.

Azért ezzel együtt sem lesz könnyű megszerezni a legjobb cuccokat, Luke Smith szerint ugyanis nagyon fontos a Moby Dick-effektus, vagyis hogy legyen valami elérhetetlennek tűnő a játékosok számára, amiért rengeteget kell dolgozniuk. Én ezt is értem, de ha a századik raiden se fog kiesni az a fegyver, ami Pacának az elsőn, akkor biztos, hogy sikítok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)