Hirdetés

Destiny 2 - így lehet másodpercek alatt leverni több bosst is

|

A megfelelő fegyverrel nagyon hamar túljuthatunk akár a játék egyik legnehezebb kihívásán is.

Hirdetés

A Destiny 2 játékosainak valószínűleg nem kell bemutatni a Rat King nevű exotic fegyvert, ami korábban ugyan bent volt a játékban, de nem lehetett használni, mert nem működött megfelelően. Azóta viszont visszatért, és még mindig képes érdekes dolgokat produkálni.

Hirdetés

Nemrég elég különleges dolgot láthattak a ChemicalTwins nevű Twitch-csatorna nézői, ugyanis a srácok elképesztően gyorsan végeztek a Destiny 2 Escalation Protocol eventjével, amit egyébként nem túl egyszerű teljesíteni. Ehhez mindössze a Rat King fegyverre, és persze a megfelelő mennyiségű társra volt szükség, ugyanis a csúzli ereje növekszik, ha vannak mások is körülöttünk.

Az eredmény pedig magáért beszél, ugyanis a srácok nagyjából 10 másodperc alatt ledaráltak egy bosst.

Nektek megvan ez a különleges fegyver?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)