Hirdetés

Destiny 2 - rejtett küldetések is lesznek

|

A Bungie igyekszik utolérni magát a Destiny 2 bővítése kapcsán. A rengeteg panasz miatt már számos változást előkészítettek, de tartalmakkal sem fognak elmaradni.

Hirdetés

A Destiny 2 rengeteg játékost veszített az elmúlt hónapokban, köztük engem is, nem kis részben éppen azért, mert semmilyen felfedeznivaló titkot nem rejt a világa. Szerencsére a fejlesztők pontosan értik ezt a problémát, és úgy néz ki, hogy a jövőben ezen is dolgozni fognak majd.

Hirdetés

Egy Destiny rajongó megkérdezte a játék rendezőjét, Christopher Barretet, hogy számíthatunk-e idővel olyan rejtett küldetésekre, amiket az első részben láthattunk. Barret nem köntörfalazott, egy egyértelmű igennel válaszolt. 

A szokásos küldetésekkel ellentétben a rejtett missziókhoz egy kicsit kutakodni kellett, és ha sikeresen teljesítettél egy ilyet, akkor nagyon értékes felszerelési tárgyakat kaptál értük.

Reméljük, hogy a titkos feladatok hamar befutnak, a többi átalakítással együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)