Hirdetés

Destiny 2 - elismerte a Bungie, hogy túl messzire ment, megtudtuk, mit hoz az idei év

|

A szabadságról visszatérve azonnal munkába állt a csapat, és részleteztek mindent, ami idén még ránk vár a Destiny 2-ben.

Hirdetés

Eléggé feldühítette a játékosokat a Bungie az ünnepek alatt, ugyanis a The Dawning során a tárgyak jelentős részét loot boxokból lehetett megszerezni. Nem segített, hogy nem reagáltak azonnal, csak azt ígérték, majd 2018 elején javítják a hibákat, december végén már inkább pihentek.

Hirdetés

Most egy kilométeres blogposzt jelent meg a fejlesztőcsapat honlapján, amiben lebontották, milyen változásokon megy majd át az Eververse (a mikrotranzakciós árus), illetve mely szezonban milyen újdonságok jönnek a Destiny 2 minden játékosa számára, függetlenül attól, vettek-e kiegészítőket vagy sem.

Először is fontosnak tartották tisztázni, hogy a továbbiakban csak a kiegészítőkkel érkező új tartalmakért kell fizetni, a szezonális események újdonságai mindenki számára elérhetőek lesznek, és a Trials of the Nine-ból sem zárnak ki senkit. A következő Faction Rallies január 16-án, az Iron Banner január 30-án indul. 

Az Eververse kapcsán három fontos változásról ejtettek szót. Egyrészt előtérbe helyezik, hogy tevékenységekért cserébe lehessen jutalmakat szerezni, nem pedig bright engramokból (loot boxokból), ezért ghostokat, sparrow-kat és hajókat is kiválthatunk pusztán játékkal. Emellett lehetővé teszik, hogy fizetés nélkül juthassunk bright engramokhoz, illetve gondoskodnak arról, hogy a játékosok akár közvetlen vásárlással, akár a loot boxokból nagyobb eséllyel szerezhessék meg az általuk vágyott tárgyakat.

Bejelentették továbbá a január végi, februári, tavaszi és őszre tervezett újdonságokat.

A január 30-án megjelenő patchcsel bekerülnek a Masterwork páncéldarabok, melyek a super használata során csökkentik a kapott sebzést. Ezenkívül a raidekért járó jutalom is változik, egyedi modokat szerezhetünk, illetve vásárolhatunk a raid vendortól raidből szerezhető fegyvereket és páncélzatot. Bekerül egy új, kimondottan a raidekben segítő ghost is.

Februárban megváltoznak a strike-ok, a jelenlegi időlimites megoldás helyett pontozást vezetnek be. Lehet majd egyénileg váltogatni a pontszámmódosítókat. A legmagasabb pontot elérők jutalmakat szerezhetnek. A Bungie továbbá átdolgozza a modokat, kiveszi a redundánsakat. Az apróbb változtatások közé tartozik a tower chat, ami a PC-s változatba kerül be, a quickplay listán játszható módok felpörgetése, az exoticok ismétlődésének csökkentése, és a fireteamünk tagjainak megjelenítése a térképen.

Valamikor tavasszal, a második kiegészítőtől függetlenül megújul a Crucible, bekerülnek a szezonális rangok.  Két pontszám mutatja teljesítményünket: a Valor attól függetlenül gyűlik, nyerünk-e vagy veszítünk (csak más ütemben kapjuk), a Glory pedig feljebb megy ha nyerünk, és le, ha veszítünk. Szintén ekkor érkeznek a privát meccsek, a 6v6 PvP, visszatér a Mayhem, és dolgoznak azon, hogy a kilépkedés ritkább legyen. Felrázzák a fegyvereket, a szezonális eseményeket, ajutalmakat, megnövelik a vault méretét, bekerül a klánchat, és módosítók lesznek a heroic strike-okban.

Legkésőbb ősszel pedig új Crucible playlist, jobb klánjutalmak, Masterwork exoticok, fegyverfejlesztések, jobb Trials of the Nine, átalakított shaderrendszer is jöhet, de erről részletesebben a jövőben fognak beszélni.

Nagyon fontos lenne az endgame tartalom javítása, de a legfontosabb mind közül az, hogy mindent beleadjanak a második kiegészítőbe. A Gods of Marsnak jól kell sikerülnie, nem ismételheti meg a Curse of Osiris bukását.

Mit szóltok az eddig bejelentett változásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)