Hirdetés

Destiny 2 - hokizni és hógolyózni megyünk télen, megváltozik az árusok működése

|

A Bungie a TwitchCon folyamán beszélt a Destiny 2 szezonjairól, eseményeiről, és hogy hogyan változtatja meg a tokenbeváltás rendszerét.

Hirdetés

Épp a napokban zajlik a TwitchCon, ami ugyan nem annyira izgalmas, mint egy E3 vagy egy gamescom, de jöhetnek érdekes bejelentések.

Hirdetés

Az éjszaka folyamán lezajlott egy Destiny 2 panel, melynek során a Bungie részletezte a játékkal kapcsolatos, közeljövőre vonatkozó terveket. Megtudtuk, hogy évente négy szezont terveznek, jelenleg az elsőben járunk, de november végén vagy december elején, az első DLC-vel együtt indul majd a második. Így szeretnék rendszeresíteni az események menetét, mert az első rész esetében kiszámíthatatlan volt, melyikben mikor vehetünk részt. A következő szezon témája a Dawning, melynek során jégkorongozhatunk (gyakorlatilag labda helyett korongot rugdosunk majd) és hógolyóval dobálhatjuk egymást a Towerben, illetve vásárolhatunk új emote-okat, hajókat, robogókat és Ghostokat. Ezzel együtt a Bright Engramokból jelenleg megszerezhető cuccok egy részét kiveszik, hogy azok, akik megszereztek közülük valamit, megmutathassák, milyen régóta játszanak, és beledörgölhessék az újoncok arcába, mekkora veteránok.

Ilyenek lesznek a dawningos szettek:

A szezonok végén a klánok szintje visszaáll az alapra, és mindenki kap egy-egy zászlórudat emlékbe, valamint megváltoznak a szintenkénti jutalmak. (A konzolos klánunk elérte a csúcsot, a PC-shez pedig még limitált számban lehet csatlakozni.)

A legfontosabb viszont kétségtelenül az, hogy a visszajelzések hatására a Bungie változtat a jutalmazáson. Ugyanúgy tokeneket kapunk majd, és ugyanúgy beválthatjuk őket szinte mindenkinél, viszont néhány cuccot megvehetünk tokenért és legendary shardért cserébe, nem kell a véletlengenerátorban bíznunk. A felszereléseket lehet majd ornamentekkel kiegészíteni, amik megmutathatják elért eredményeinket.

Az Iron Banner november végéig még egyszer biztosan visszatér, és felszereléseket valószínűleg nem vehetünk Saladintól (csak tokenekért cserébe kaphatunk véletlenszerűen), de fegyvereket már igen.  A Faction Rallyt szintén viszontláthatjuk.

Reméljük, hogy minden a jó irányba változik majd, és a bugok is eltűnnek az első kiegészítő érkezéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)