Hirdetés

Destiny 2 - ezt hozza az új szezon

|

A jövő héten kezdetét veszi a Season of Opulence, mely ingyenes és fizetős tartalmakat is kínál.

Hirdetés

Hamarosan megtudjuk, hogyan folytatódik a Destiny 2 története most, hogy a Bungie már nem az Activision kötelékébe tartozik, és a franchise felett sem őrködik a kiadó.

Hirdetés

A Season of Opulence június 4-én indul és augusztusban ér véget. Aki csak az alapjátékkal rendelkezik, egy új exotic questet teljesíthet, új jutalmakat szerezhet, valamint részt vehet a Solstice of Heroes és a szezonális küldetéssel kiegészített Iron Banner eseményekben.

A Forsaken tulajai ezen felül tovább növelhetik power szintjüket, az Annual Pass vásárlói pedig egy exotic questet, valamint egy új raidet kapnak, részt vehetnek a hatfős Menagerie tevékenységben, ahol speciális, tematikus fegyvereket és felszereléseket szerezhetnek. A Menagerie június folyamán folyamatosan új bossokkal bővül, 25-étől pedig Heroic módban is játszható lesz. Az első menet után olyan cuccok járnak, amik legalább 690-es power szintre húzzák fel karakterünket, így kényelmesebben küzdhetünk a 750-es szintért.

A nyár folyamán további küldetések és tartalmak nyílnak majd meg. Nem fogunk unatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)