Hirdetés

Destiny 2 - új feladatokkal és felturbózott Gambit móddal jön a következő szezon

|

Elrajtol a Season of the Drifter, ami ismét számos újdonsággal bővíti ki a Bungie játékát.

Hirdetés

Nem örvend akkora népszerűségnek a Destiny 2 a játékosok körében, amekkorának igazán örülhetne a Bungie, ám ennek ellenére a fejlesztők igyekeznek javítani a játék hibáit és folyamatosan új tartalmakkal feldobni. A következő ingyenes frissítés is jó pár apróságot hoz a rajongók számára.

Hirdetés

A tervek szerint holnap, azaz március 5-én veszi kezdetét a Destiny 2 következő szezonja, a Season of the Drifter, ami többek között új exotic küldetéseket, illetve vadonatúj kihívásokat és jutalmakat vezet be a játékba. Az egyik legérdekesebb újdonság a Gambit Prime nevű játékmód, ami a Forsaken kiegészítővel érkezett Gambit egy összetettebb változata, kifejezetten a tapasztaltabb játékosokra szabva.

A fejlesztők összeraktak nekünk egy táblázatot is, ami bemutatja, pontosan mikor számíthatunk a Season of the Drifter egyes újdonságira.

Ha pedig további részletekre vagytok kíváncsiak, akkor csekkoljátok az alábbi videót, amiben a Bungie még részletesebben mesél az új szezonról.

Ti játszotok még a Destiny 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)