Hirdetés

Szeretnétek tudni, milyen lesz a Destiny 2 új szezonja?

|

Grandiózus képsorokon láthatjuk, hogy a hamarosan érkező szezonban nem más lesz a feladatunk, mint Last City lakosságának megmentése a biztos pusztulástól.

Hirdetés

Március 10-én, azaz kevesebb mint egy hét múlva vethetjük bele magunkat a Destiny 2: Season of the Worthy új tartalmaiba. Természetesen jó pár újdonságot kapunk majd, valamint egy nagyon népszerű esemény is visszatér. Ráadásul még egy igen ütős előzetes is érkezett, ami a sztoriról is képet ad. 

Hirdetés

A Destiny 2-veteránok valószínűleg nem lepődnek meg azon, hogy az új szezonnal egy csomó új Exotic küldetés és fegyver, páncél, Artifact, kivégző mozdulat, PvE tartalom és egyéb jóság érkezik. Emellett persze egy Season Pass is landol, ami kiegészül a Guardian Games nevű ingyenes eseménnyel; ha már itt tartunk, sok játékos örömére a Trial of Osiris event is visszatér. Az újdonságokról egy kis képet ad a frissen bemutatott előzetes is:

Ebből kiderül, hogy Rasputinnak kell majd segítsünk megakadályozni a Cabal hordák elkeseredett offenzívját, amit Last City ellen terveznek. Valószínűleg ez a sztoriszál is tartogat majd néhány izgalmas összecsapást. 

Ti beneveztek a Season of the Worthy új tartalmaiért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)