Hirdetés

Destiny 2: Shadowkeep - nem kellenek hozzá a korábbi DLC-k

|

Fontos változások történnek a Destiny 2 háza táján most, hogy a Bungie már nem az Activision tulajdona. Az alapjáték ingyenessé válása csak egy lépés a sok közül.

Hirdetés

Már korábban írtunk arról, hogy mit tartogat a Destiny 2 jövője, milyen lesz az élet most, hogy az Activision nem liheg a fejlesztők nyakába, és nem erőltet rájuk olyan hülyeségeket, mint a korlátozott ideig exkluzív tartalmak.

Hirdetés

A csapat elárulta, hogy az alapjátékot Destiny 2: New Lightra kereszteli, és átköltözteti Steamre a Battle.netről. A mentések bármilyen platformról átvihetők bármely másikra, így PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Stadián is ugyanazt a karaktert húzhatjuk, és a PC-s költöztetés után a megvásárolt tartalmaknak sem kell búcsút mondanunk.

A szeptember 17-én megjelenő Shadowkeep egy önálló kiegészítő lesz, nem kell hozzá a Forsaken megléte. Ebben a Holdra utazunk, Eris Mornnak fogunk segíteni. A raid szinteréül a Black Garden szolgál. Visszatérhetnek korábbi PvP módok is. Tartozik hozzá egy Annual Pass, mellyel a kisebb DLC-k tartalmaihoz kapunk majd hozzáférést.

Lesz belőle Collector's Edition is, ami 159,99 euróba kerül (játék nélkül 94,99-be), és egy Hive Cryptoglyph replikát, egy fém borítós noteszt, egy 40 oldalas kézikönyvet, valamint egy 192 oldalas naplót tartalmaz. 

Érdekes lesz látni, hogyan alakul a játék és a franchise, meg leginkább a Bungie sorsa az Activision nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)