Hirdetés

Destiny 2 - úgy látszik, visszatérünk a Holdra az új kiegészítőben

|

Az adatbányászok nagy valószínűséggel rábukkantak a játék következő bővítményére, ami a Shadowkeep nevet kapta.

Hirdetés

Nem olyan népszerű már a Destiny 2, mint a megjelenése idején, de szerencsére a Bungie nem hagyta magára a játékot. A srácok már egy ideje készülnek a történet folytatásának leleplezésére, de a jelek szerint néhány elszánt rajongó most megelőzte őket.

Hirdetés

Az adatbányászok beletúrtak a Season of Opulence fájljaiba, és bizony elő is kotortak egy érdekes képet, ami gyakorlatilag megerősítette a következő kiegészítő érkezését. A promóciós anyag alapján úgy tűnik, hogy a Shadowkeepben vissza fogunk térni a Hold felszínére, ahol egy rejtélyes ellenséges erődítménybe fogunk bemerészkednünk, és le kell számolnunk a rémálmokkal, bármit is jelentsen ez.

Megjelenési dátumot nem tartalmazott az előtúrt kép, de az kiderült még, hogy gyűjtői kiadás is érkezik a Shadowkeepből, úgyhogy kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést.

Ti mit vártok az új kiegészítőtől? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)