Hirdetés

Destiny 2: Shadowkeep - az Ascend lett az első klán a világon, amelyik kitakarította az új raidet

|

Iszonyatos szoros versenyt zártunk, aminek a második helyezettje alig percekre volt az elsőtől.

Hirdetés

Miután megjelent a Destiny 2: Shadowkeep, a hardcore raiderek azonnal rápörögtek az új endgame tartalomra. Beindult a verseny a Garden of Salvation mihamarabbi teljesítéséért, ami egészen tegnap estig pörgött, amikor is az Ascend kivégezte a főgonoszt.

Hirdetés

A srácok 6 óra 13 perc alatt futottak végig a raiden, ami alig 2 perc 33 másodperccel volt gyorsabb, mint a második helyezett csapat eredménye. Ha érdekel az Ascend futama, akkor lent egy 50 perces sűrített változatban láthatod a nagyobb pillanatokat.

Aki szeretné látni a teljes, 6 órás futamot billentyűzetklattyogással, beszélgetéssel, minden agyalással töltött pillanattal együtt, az megtalálja ExBlack streamjén az egész felvételt.

Az Ascend tagjai külön nekik készített bajnoki öveket fognak kapni a Bungie-tól, akik nagy örömmel figyelték a versenyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)