Hirdetés

Destiny 2 - sok izgalmas változást hoz a következő frissítés

|

A Bungie nem fél alapjaiban megváltoztatni azokat a rendszereket, amikre felhúzták a játékot, ha ettől jobb lesz a rajongóknak.

Hirdetés

Az elmúlt napokban már érkezett egy komoly javítócsomag a Destiny 2-höz, ami az XP-vel történő trükközésnek vettett véget, azonban nem ez az egyetlen dolog, amit át akar dolgozni a Bungie.

Hirdetés

Luke Smith, a játék rendezője Twitteren osztotta meg a rajongókkal, hogy a következő frissítés hatással lesz a játék gazdaságára, egész pontosan arra, hogy hogyan kapjuk a tokeneket, shardokat, illetve a vendoroktól milyen cuccokat zsákolhatunk be. Emellett bevezetnek majd egy teljesen új reward-rendszert is. A pontos részletekbe Smith és Mark Noseworthy avatnak majd be minket a héten, minden bizonnyal egy stream keretében.

Nem bánnám, ha most már csinálnának valamit, mert az az átkozott Sins of the Past soha a büdös életben nem fog kiesni, ha így haladok tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)