Hirdetés

Destiny 2 - titkos küldetést fedeztek fel az elhivatott játékosok

|

A kihívás teljesítésével egy Exotic ritkaságú mesterlövész puskát szerezhetünk meg.

Hirdetés

A Destiny 2 játékosai már a megjelenés óta próbálkoznak, hogy felfedezzék a lehetséges titkos küldetéseket. Az első Destiny-ben ez volt a The Black Spindle, és most úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a küldetés utódjának tekinthető feladatot.

Hirdetés

Az ilyen küldetésekhez rengeteg türelem, idő, kutatás és adatbányászat szükséges, így mindig nagy öröm, ha valami különlegesre bukkan az ember. A The Whisper nevű küldetés eredményeképp a Whisper of the Worm nevű Exotic besorolású sniper puskához juthatunk hozzá, a megszerzése viszont nem egyszerű feladat.

A The Whisper egy 380 Power szintű esemény, amelyet a Lost Oasisban lehet elindítani. Az esemény alatt felbukkan egy Taken Knight, akit követni kell egy portálon keresztül, majd 20 perc időkorlát alatt különböző feladatokat kell teljesíteni, hogy a miénk legyen a különleges fegyver. Az alábbi videó részletesen bemutatja, mit a teendője annak, aki a The Whisper teljesítésére vágyik:

Ha pedig ez sikerült, akkor feloldjuk a küldetés Heroic verzióját, amellyel Whisper of the Worm catalystet szerezhetünk meg. A Heroic kihívás többszöri teljesítésével úgynevezett Blighted Essence anyagot gyűjthetünk, amivel pedig továbbfejleszthetjük a már alapból is különleges fegyverünket.

Ti megpróbálkoztok a The Whisper küldetéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)