Hirdetés

Destiny 2 - nem jön Steamre, véletlenül lehetett Silvert venni ott

|

Ez a félig-meddig hivatalos magyarázat arra, miért került fel a Destiny fizetőeszköze a Valve boltjának kínálatába.

Hirdetés

Van úgy, hogy az ember rossz helyre posztol valamit, de azért az, ha valaki Steamen elérhetővé teszi egy olyan játék fizetőeszközét, ami egyébként nem jön a platformra, nem lehet a véletlen műve.

Hirdetés

Tegnap délelőtt be lehetett vásárolni Silverből, de aki vett, természetesen semmit nem kapott. Sok kérdést felvetett az egész, amiket az Activision és a Bungie nem válaszolt meg, és talán nem is fognak. Ugyanakkor DeeJ, a Bungie közösségi menedzsere Twitteren elárulta, hogy a steames közzététel tévedés volt, és a Valve mindenkinek visszaadja a fizetőeszközre fordított összeget. Hozzátette, hogy a Destiny 2 PC-s változata csak a Blizzard Battle.net kliensén keresztül fog működni, más platformokon nem tervezik elérhetővé tenni. 

Ettől függetlenül még lehet, hogy valamiért az első Destinyt kiadják Steamre, de eléggé érthetetlen húzás volna. Várjuk a kiadó vagy a fejlesztőcsapat részletesebb magyarázatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)