Hirdetés

Destiny 2 - kiderült, milyen hosszú a sztori

|

Mától kapható konzolokra a Destiny 2, és nyilván voltak olyanok, akik azonnal belevetették magukat, sőt, már végeztek is a történettel.

Hirdetés

Az első Destinyvel sem a történet hossza, hanem inkább annak minősége volt a probléma. Nem tudjuk, a második rész esetében mi a helyzet ezzel, de azt igen, hogy akár egy nap alatt is kényelmesen végig lehet szaladni rajta.

Hirdetés

Hamarosan mi is belevetjük magunkat és beszámolunk nektek mindenről, amit tudni érdemes, de egyelőre mások beszámolóiból tudunk építkezni. Az egyik streamer, Jericho (és csapata) állítása szerint 12 óra alatt végzett a történettel úgy, hogy nem égett ki közben, de a befejezéshez szükséges idő pár órával rövidülhet vagy csökkenhet annak függvényében, ki milyen ügyes, hányszor hal meg, mennyire rohan. Egy neki válaszoló twitterező 10 óra 20 percet írt, amibe a strike-ok nem számítanak bele. Minden küldetés bármikor újrajátszható, és a sztori végével még rengeteg tartalom marad. A napokban fény derül majd arra is, hogy mire lesz ez elég, meddig tudja a Bungie fenntartani az érdeklődést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)