Hirdetés

Destiny 2 - csak öt strike-ot kapunk a megjelenéskor?

|

Egy kézikönyvből idő előtt derültek ki részletek a Destiny 2 tartalmát illetően, így megtudtuk azt is, hogy mi a helyzet az alkasztokkal, visszatér-e Xûr, és újra használhatjuk-e az első rész legendás fegyvereit.

Hirdetés

Jövő hét szerdától a szerkesztőség több tagja is "otthonról fog dolgozni", ugyanis megjelenik a Destiny 2 PlayStation 4-es és Xbox One-os változata. Persze a különcködő Kaci megvárja a PC-s megjelenést, de én addigra remélhetőleg magas szintű Warlockommal keresem az endgame kihívásokat, és jól az arcába dörgölöm az Exotic-jaimat.

Hirdetés

Egyelőre azt reméljük, hogy legalább 20-30 órát belerakunk a játékba, mire ismételnünk kell bármit a PvE tartalmak közül, de bizonytalanok vagyunk. Az első Destiny 6 strike-kal jelent meg, viszont a Redditre felkerült képek alapján a Destiny 2-ben csak öt lesz (The Pyramidion, The Inverted Spire, Exodus Crash, The Arms Dealer és Savathun's Song) kezdetben. Arról nem tudni, időszakos frissítésekkel növelik-e ezek számát, vagy meg kell várnunk az első DLC-t. 

Kiderült az is, hogy a nightstalker hunter alkasztot választva megidézhetünk egy íjat, amivel tüzelve csapdába ejthetjük az ellenfeleket, vagy egy másik skillelosztást választva több nyilat lőhetünk ki egyszerre. Megtudtuk még, hogy Xûr ismét árulni fog ezt-azt, de most még nehezebb lesz megtalálni: a négy szabadon bejárható terület bármelyikén elbújhat. A Destiny 1-ből visszatér például a Hard Light exotic fegyver, melynek változtathatjuk sebzéstípusát, de a Gjallarhornt nem említik sehol, pedig a Bungie is tudja, mekkora közönségkedvenc. Az új stukkerek között találunk egy olyat, ami visszatölti az életünket és felgyorsít minket, ha pajtásaink a közelünkben hullanak el, valamint egy olyan rakétavetőt, amit nagyon lassan lehet újratölteni, cserébe viszont erős.

További infókat itt találtok, de van egy spoiler is, ami ugyan nem változtatja meg a világnézeteteket, de jobb nem tudni róla a végigjátszás előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)