Hirdetés

Destiny 2 - ha tegnap nem tudtál játszani, ez lehetett az oka

|

Tegnap este nehézségekkel küzdöttek a Destiny 2 és a PlayStation Network szerverei, de a Bungie azért örül.

Hirdetés

Szeptember 9-én, nagyjából este 8 és éjfél között sorban kellett állni, hogy játszhassunk a Destiny 2-vel, és aki bejutott, azzal is előfordulhatott, hogy a szerverek ledobták, vagy egy PvP meccsből esett ki hibaüzenettel. Tudjuk, találkoztunk mi is a problémával.

Hirdetés

Hiába üzemeltet már három éve egy online játékot a Bungie és az Activision, valahogy a Destiny 2 alá nem sikerült annyi szervert pakolni, hogy bírja a terhelést. Az is igaz, hogy kevés játékban próbál egyszerre 1,2 millió játékos játszani; PlayStation 4-en és Xbox One-on ennyi volt az egyidejű játékosok számának csúcsa. 

Valószínűleg ez nem lesz örökké így, majd lemorzsolódnak azok, akiket nem vonz a PvP vagy az endgame kontent, de ez akkor is durva. Az viszont biztos, hogy 15 óra játék után még bőven van mit csinálni (ami nem a grindolás vagy a loot cave bányászása), úgyhogy megyek is vissza. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)