Hirdetés

Destiny 2 - ha nem tudsz belépni, az nem a te hibád

|

A Bungie-nek javítania kellett pár hibát a játékban, ezért estig állnak a szerverek.

Hirdetés

Lassan két hónapja fut már a Destiny 2, de akadnak vele gondok. Az eredetileg erre a hétre szánt Nightfall strike-ot például cserélni kellett, mert egy bug miatt nem mindenki tudta teljesíteni. Ennek én egy kicsit örülök, rohadt nehéz volt, sokkal durvább, mint a helyére bekerült, időbővítők nélküli Pyramidion - bár azért az sem baj, ha van kihívás. A lényeg, hogy programozási meg tervezési hiba ne legyen.

Hirdetés

A Leviathan raid nehezített, Prestige változata tegnap, egy glitch miatti halasztás után elérhetővé vált, viszont az első csapat, amely sikeresen teljesítette, egy másik glitchet kihasználva diadalmaskodott Calus felett. Bár videós bizonyíték van, a Bungie legyintett rá, és nem veszi vissza tőlük az elismerést, amit Twitteren adott.

Valószínűleg ezt a kiskaput nem foltozzák be, de egy karbantartás során ma élesítik az új update-et, ami egyelőre nem ismert hibákat javít. A Calus addjait eltüntető glitchet szinte biztosan kiveszik - eddig csak figyelték, ki használja, hogy ki tudják zárni őt az elsőségért folyó versenyből. A szervereket 6-kor kapcsolják le (belépni már 5 óta nem lehet, de aki épp játékban van, azt csak akkor vágják ki), és egészen este 9-ig nem lehet majd játszani. Szívjatok addig egy kis friss levegőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)