Hirdetés

Destiny 2 - kiszivárgott pár dolog a bejelentés előtt

|

Ma este 7-kor sok-sok részletet megtudhatunk majd a Destiny 2-ről, de egy spanyol viszonteladó nem akarta addig váratni a játékosokat. Gyűjtői kiadás, PC-s verzió, előrendelői figura, és a sztori röviden.

Hirdetés

Ma este 7-kor érdemes lesz visszanézni a GSO-ra (meg előtte is, sőt, utána is, de akkor különösen), mert megérkezik a Destiny 2 első előzetese. Mi hibái ellenére is felvállalhatatlan mennyiségű időt toltunk az első részbe, ahogy többmillió másik játékos világszerte, úgyhogy izgatottak vagyunk, mit kínál a folytatás.

Amíg hivatalos infókkal nem szolgálhatunk, be kell érnünk pletykákkal, amik, ahogy az ilyen nagy játékok bejelentése előtt lenni szokott, ömlenek. Egy meg nem nevezett spanyol viszonteladótól a Universo Destiny nevű rajongói oldal megtudott ezt-azt, például hogy készül a PC-s változat, és jól megpakolják a gyűjtőit kiadást. A Collector's Edition az alapjáték mellett tartalmazni fogja az első két kiegészítőt (jaj, csak legyenek jobbak, mint a House of Wolves és a The Dark Below), egy kardot, egy gesztust, egy Cabal emblémát, egy táskát, egy napelemes USB töltőt, egy paracordot és egy "solar rug" nevű valamit, ami szerintem a galaxis vászontérképe, de ez majd este kiderül. Spanyolról lett angolra fordítva, lehet, hogy nem nagyon jól.

A limitált kiadásban a játék, a DLC-k és más egyebek mellett lesz egy térkép, egy jegyzettömb, egy steelbook, és pár képeslap. 

Az egyik legjobb dolog az előrendelőknek (a béta hozzáférés mellé) járó Cayde-6 figura, nézzétek csak:

Úgy látszik, a Nathan Fillion hangján megszólaló szereplő előtérbe kerül a folytatásban. A sztoriról annyit tudni, hogy a Cabalok Ghaul vezetésével megtámadják az Utolsó várost, és a maréknyi (pármillió) életben maradt harcos végig azon dolgozik, hogy egyre jobb és jobb felszereléseket összekaparva végül jól az arcába durrantson. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)