Hirdetés

Destiny 2 - a sztori követhetőbb lesz, mint az elődé

|

A fejlesztők ígérete szerint ezúttal olyan történetet kapunk, amire ténylegesen emlékezni is fogunk.

Hirdetés

Én imádtam az alap Destiny-t, de ha megütnétek se tudnám felidézni a sztorit 1-2 órányi kutakodás nélkül. A történet összevissza ugrált nélkülözött egy koherens témát. A fejlesztők ezt is helyreteszik majd a folytatásban.

A Destiny 2 sztori küldetései a Red War című kampányon vezetnek majd végig minket. Ez lesz a fő szál, amiről láttuk a trailereket, és aminek a főbb szereplőit már ismerjük. Egy nagy fő gonosz lesz, ami megkönnyíti majd a történetmesélést.

"A Destiny 2 egy követhető narratívára koncentrál, és hogy legyenek nagy, elképesztő küldetések. Úgy rétegeljük majd a történetet, ahogy még azt sosem tettük a Destiny esetében."

Luke Smith, a Destiny 2 rendezője úgy értette, hogy többféle sztoriküldetésre számíthatunk. A Red War a kampány, de ezen kívül lesznek feladatok, amik az adott bolygó múltját idézik fel, vagy olyan missziók, melyek az ellenfeleinkről mesélnek. Több szálat is kapunk majd, de a lényeg, hogy lesz egy központi irányvonal, ami meggátolja, hogy eltévedjünk.

A narratíva kapcsán az már biztos, hogy a Light lesz az egyik központi téma. A Darkness-t most egyelőre hanyagolják a fejlesztők, inkább az otthonunkat leromboló sereg lesz a konfliktus mozgatórugója.

A Destiny 2 várhatóan 2017. szeptember 6-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s verzió október 24-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)