Hirdetés

Destiny 2 - komolyabb sztorit és PC-s verziót is remélhetünk?

|

Az Activision pénzügyi jelentése nem csak a Call of Dutyról szólt. A Bungie következő nagy dobása is szóba került.

Hirdetés

A pénzügyi jelentés során az Activision ismét megerősítette, hogy a Destiny 2 2017 végére várható. A leírtak alapján egy teljes értékű folytatás fogunk kapni, amiben az első rész több problémáját is orvosolják majd.

Három varázslatos kifejezést olvashatunk: "teljes értékű folytatás", "bővíteni a széria elérését" és "kiadás utáni tartalmak". Egyik sem túl bonyolult, de ez a három pont már elég lenne ahhoz, hogy a Destiny minden problémás részét megoldják.

A "széria elérése" valószínűleg arra vonatkozik, hogy a kiadó végre számításba veszi a PC-s játékosokat is, lévén ők az első részt is nagyon sokáig várták számítógépekre. Egyik nagyobb tartalmi csomag után a másikig reménykedtünk a PC-s bejelentésben, ami sosem jött el, és várhatóan már nem is fog. Talán a folytatásban.

A Destiny egyik legnagyobb gyötrelme volt, hogy hosszú ideig maradtak tartalmak nélkül a játékosok, de a folytatásban ezt is szeretné elkerülni az Activision. Már most tervezik a kiegészítőket, ami remélhetőleg biztosítja a játékosok lefoglalását.

A folytatás kapcsán minden információ morzsát összeszedve Arekkz is csinált egy kimerítő anyagot.

A Destiny 2 megjelenés várhatóan 2017. végén esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra biztosan, PC-re pedig reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)