Hirdetés

A Bungie is tudja, hogy nem fut elég jól a Destiny 2

|

Új tartalmak helyett fontos javításokat fog hozni a játék következő frissítése.

Hirdetés

Tavaly fontos dolgok zajlottak a Destiny 2 háza táján, hiszen a játék átköltözött a Battle.net-ről a Steamre, illetve megjelent hozzá egy vadonatúj kiegészítő is, a Shadowkeep. Azóta a fejlesztők kisebb-nagyobb patchekkel igyekeznek megtartani a játékosbázist, de nemrég bekukkantottak egy kicsit a motorháztető alá is.

Hirdetés

A Bungie már jó néhány hónapja gyűjti a felhasználói visszajelzéseket, amelyek alapján össze is állított egy javítócsomagot. Ez a 2.7.1-es frissítéssel együtt fog megérkezni a játékba, és számos, teljesítménnyel kapcsolatos kellemetlenséget orvosol majd. Például jobban szuperál technikai téren a Chamber of Suffering, illetve több olyan hiba is javításra kerül, amelyek csak bizonyos szituációkban jelentkeznek, de eléggé megkeseríthetik a játékosok életét.

Továbbá a srácok már azon is dolgoznak, hogy itt-ott javítsanak az fps-en, és megszüntessék egyebek mellett azt a problémát, ami a kezelőfelület akadását eredményezni, amikor modokat töltünk be vagy használunk fel. Az érkező és tervezett változtatásokról itt olvashattok bővebben.

Ti mennyire vagytok elégedettek a Destiny 2 teljesítményével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)