Hirdetés

Destiny 2 - visszatért egy rakat, korábban elérhetetlenné vált emote

|

Akinek esetleg hiányzik néhány klasszikus emote a gyűjteményéből, az most egy ideig pótolhatja ezeket Tessnél.

Hirdetés

A Destiny 2 mikrotranzakciós üzlete, az Eververse szezononként kínál más és más kozmetikai kiegészítőket. Az új szezon kezdetén a kínálat lecserélődik, és a korábbi cuccokat már nem lehet elérni. Legalább is eddig így működött.

Hirdetés

A heti resettel a Bungie elindította a Temporal Surge nevű eseményt, ami alatt az Eververse üzletében régi tárgyak bukkannak fel. Az első Surge november 13-ig tart, és addig megvehettek minden korábban kipörgött emote-ot. A fejlesztők hozzátették, hogy idővel más cuccokat is előrángatnak majd a raktárból.

Egy ritka emote 200 ezüstbe (ez a játék valódi pénzért szerezhető valutája), egy legendás 500-ba egy egzotikus pedig 1000-be kerül. Nagyjából 3000 forintos áron lehet 1100 ezüstöt venni. Akinek ennyit megér a gyűjteményének gyarapítása, az nézzen be Tesshez a Towerben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)