Hirdetés

Destiny 2 - hógolyócsatákat hoz a The Dawning

|

A jövő héten kezdetét veszi az ünnepi esemény, a Towerben és a Farmon havazni fog, a strike-okban meg megdobálhatjuk az ellenfeleket.

Hirdetés

Most, hogy megjelent a Curse of Osiris, a Bungie egy kicsit fellélegezhet. Elégedett ugyan nem lehet, de sikerült átlépni egy mérföldkövet, ami után most egy darabig lehet az eventekre koncentrálni.

Hirdetés

December 19-én indul az első nagyobb esemény, a The Dawning, mely nem kimondottan karácsonyi hangulatúvá teszi a közösségi tereket, inkább szimplán téliessé. Esni fog a hó, amiből remek hógolyót gyúrhatunk, és a Towerben, valamint a Farmon dobálhatjuk egymást vele, a strike-okban meg a mobokat, akik ettől megszédülnek és sebződnek. A Crucible Mayhem-ben gyorsabban töltődnek a képességek, és mindig jó móka folyamatosan csak a supereket és a gránátokat tolni az ellenfélre. 

A három hétig tartó esemény ideje alatt lesz egy új Milestone, melynek teljesítésével hetente egy Dawning engramot szerezhetünk. Ellőhetünk továbbá olyan cuccokat, aminek pozitív hatásaiból a társaink is részesülnek, illetve bevásárolhatunk Tessnél Bright Dustért cserébe. A kínálat hetente cserélődik, mindent hajót, sparrow-t, ghostot és emote-ot meg lehet venni, ami újonnan, kimondottan az esemény miatt kerül be a játékba. A szettek így fognak kinézni:

Végül pedig fontos tudni, hogy lehet ajándékozni az NPC-knek, amiért ajándékot kapunk cserébe, valamint hogy a focilabdát egy óriási korong váltja le, úgyhogy most azt lehet rugdosni a hangárban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)