Hirdetés

Destiny 2 - jövő héten indul a tavaszköszöntő esemény

|

Az eventhez kapcsolódó feladat mellett természetesen vadonatúj jutalmak is várnak a játékosokra.

Hirdetés

A Bungie továbbra is gőzerővel dolgozik azon, hogy minél jobb játékot faragjon a Destiny 2-ből. A különféle újdonságokat és változásokat hozó frissítések mellett pedig néha van idő egy kis játékbeli ünneplésre is.

Hirdetés

A The Revelry tulajdonképpen a Destiny 2 tavaszt ünneplő eseménye lesz, és erre a különleges alkalomra még a Tower is ünnepi díszítést kap. Az event ideje alatt Eva Levante új misszióval várja a játékosokat, akinek az lesz a dolguk, hogy végezzenek egy csomó ellenféllel a Verdant Forestben, amiért természetesen jutalmak is járnak. A terület egyébként ismerős lehet majd sokaknak, ugyanis az a Festival of the Lost eventben megismert Haunted Forest színesebb, vidámabb változata lesz.

Az esemény egyébként bevezet egy vadonatúj exotic fegyvert is a játékba, az Arbalestet, ami egy elég egyedi darab lesz, és különösen hatásos majd az ellenfelek pajzsai ellen. Egyébként elég sok aprósággal készül még a Bungie, szóval ha kíváncsiak vagytok még több érdekes részletre, akkor mindenképp látogassatok el ide.

A tervek szerint április 16-án rajtol el a The Revelry, és egészen május 7-ig lesz elérhető a játékban.

Ti szoktatok még játszani a Destiny 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)