Hirdetés

Destiny 2 - ne vegyetek Three of Coinst, amíg a Bungie ki nem javítja

|

Ha bevásároltatok az első részből visszatérő tárgyból, de nem látjátok, hogy működne, nem ti tévedtek.

Hirdetés

Kezd már kellemetlenné válni, hogy minden egyes frissítéssel valami elromlik a Destiny 2-ben, és szinte minden újítás esetében találni problémát.

Hirdetés

A Three of Coins az első játékban egy fontos cucc volt, annak használatával megnőttek az esélyeink arra, hogy exoticokat szerezzünk. A Destiny 2 úgy szórta a sárga tárgyakat, hogy a szerencsések 100 óra játék után különösebb erőfeszítések nélkül megszerezhették mindet (Xûr segítségével, persze), de most visszatértek az érmék (kis módosítással, ugyanis nem az első legyőzött bossig, hanem 4 órán át élnek), amik azonban nem úgy működnek, ahogy kellene. 31 Legendary Shardért lehet őket venni a hétvégenként visszatérő árustól, de egyelőre nem érdemes.

A Bungie egy fórumposztban elismerte, hogy baj van, és lehet alapja azoknak a panaszoknak, amik arról szólnak, hogy valójában semmilyen hatása nincs a boostnak. Elvileg 50%-kal kéne növelni az exoticok hullásának esélyét, de ez például a Heroic Strike-okban nem történik meg. Elmondták, hogy csak jövőre fogják javítani, úgyhogy idén már ne használjatok Three of Coinst.

A csapat továbbá azt is vizsgálja, miért kapnak a játékosok olyan exoticot a Fated Engramokból, ami már megvan nekik, holott pont az a lényeg, hogy aki ilyet nyit, garantáltan olyan exoticot szerezhet, amivel még nem rendelkezik.

Szóval van baj, reméljük, nem sokáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)