Hirdetés

Destiny 2 - most két hétig nem lesz Trials of the Nine, itt a PC-s menetrend is

|

A hétvégenként visszatérő PvP mód pihen, mert a Bungie nem tudja gyorsan kijavítani a Monthy Pythonos hülye járás problémáját. Azt is megtudtuk, mire számíthatnak a PC-s játékosok.

Hirdetés

Ugyan balanszproblémák is vannak a Trials of the Nine-nal, a Bungie azokon egyelőre nem kíván javítani (vagy legalábbis nem veri nagy dobra). Égetőbb a Bureaucratic Walk okozta balhé megoldása.

Hirdetés

A mozdulat segítségével át lehet menni a falakon, és ezt néhányan csalásra használják. A tegnapi karbantartás során ezt nem orvosolták, és két hétig még nem is fogják tudni, így a Trials sem most, sem a következő hétvégén nem tér vissza. Várhatóan november 3-án tehetjük magunkat ismét próbára.

Ami a PC-s megjelenést illeti, a Trials és a Leviathan Raid szintén ezen a napon indulnak, de Nightfallozni már a megjelenés napjától lehet majd. A Raid Prestige módjára, valamint a kapcsolódó Guided Gamesre november 7-éig kell várni. 

Reméljük, több probléma már nem lesz. Bár örülünk, hogy az e heti Nightfallt könnyebbre cserélték, annak nem, hogy ezt egy haladást akadályozó hiba miatt tették. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)