Hirdetés

Ezért nem lesznek új kasztok a Destiny 2-ben

|

Sokan furcsállták, hogy a már meglévő Destiny karakterosztályok mellé nem kapunk új választási lehetőségeket. Erre most reagált a játék producere.

Hirdetés

A Destiny 2 hoz annyi újdonságot, hogy az eredeti rajongótábor is egy új élményként tekinthessen a folytatásra. Egy dolog azonban már biztosan nem változik, ez pedig a választható kasztok száma. Ennek miértjére adott választ David Allen vezető producer.

"Amikor erről a játékról van szó, akkor a legfontosabb kérdés számunkra, hogy milyen területeken van még hova fejlődnünk. A Titan, Hunter, Warlock hármason belül vannak még felfedezhető lehetőségek. Aztán ránéztünk a közösségre, akik láthatóan kötődnek ezekhez a karakterekhez. Látsz egy képet, ahol a játékos magára tetováltatta az adott osztály logóját, és érzed, hogy itt valami különleges van."

Elmondása szerint a jelenleg választható paletta elég változatos, és ikonikus ahhoz, hogy ne akarják bővíteni. Pláne, ha hozzávesszük a sub-class rendszert, ami egyébként még bővülhet a jövőben.

"Mint játékos, ez a része mindig is érdekelt. Hunter játékosként az új sub-classokra nézve érezhetném azt, hogy 'talán Warlockra kellene váltani'. Aztán jön ez a fura becsípődés, hogy 'de hát én egy Hunter vagyok'."

Utóbbit én is átérzem. A Destiny 2 várhatóan szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változat október 24-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)